Diensten

Al meer dan 30 jaar evaring!

Jaar ervaring

Werknemers

Schilder klussen

Wat doen wij

Onze Diensten

Gespecialiseerde schilders voor elke klus!

Onze werkzaamheden bestaat uit onderhoud van woningen en kantoren, bestand als nieuwbouw. zowel voor particulier als aannemers en gemeente instellingen.

Kies uit meer dan 200 kleuren & materiaal samples

Wij geven u graag deskundig advies over de kleuren en de mogelijkheden, zodat u de juiste kleurkeuze maakt.

Onze hoogwerker verhuren wij ook!

Wij verhuren ook onze spin hoogwerker. Deze is slechts 80cm breed en 190cm hoog, dus deze kan door deuren om zo achter het huis te komen. De hoogwerker is 14 meter!

Buiten Schilderwerk

Meer info

Wie de buitenkant van de woning regelmatig onder handen neemt, beschermt de woning tegen weersinvloeden. Zowel in de zomer als in de winter staat uw woning bloot aan diverse weersomstandigheden, wat bijvoorbeeld zorgt voor een afnemende kwaliteit van de kozijnen. Goed onderhoud is daarom essentieel. Natuurlijk om uw woning te beschermen, maar ook om de waarde van uw woning op peil te houden. Kwalitatief goed schilderwerk betaalt zich altijd terug.

Binnen
Schilderwerk

Meer info

Bent u uitgekeken op het binnenwerk dat een paar jaar geleden is uitgevoerd van uw woning? Of misschien hebben de kozijnen van uw bedrijfspand een flinke opknapbeurt nodig. Het zijn werkzaamheden die we u graag uit handen nemen. In ons werk gaan we verder dan alleen het verven van een ruimte. Zo kunnen we voor u ook behangen, een trend die weer helemaal terug is. Behang is zeker geen ouderwets begrip en vele soorten pleister of andere structuren kunnen uw interieur verfraaien.

Spuitwerk
 

Meer info

De keuze voor spuitwerk is heel begrijpelijk: het gaat vele malen sneller in vergelijking met de traditionele verfwijze. Over het eindresultaat mag u tevreden zijn: er is sprake van een beter gedekte ondergrond. Daarnaast is de wand gladder, zonder vuil. Tot slot is het totaalwerk goedkoper, waardoor u kosten bespaart. 

Onze hoogwerker

Wij verhuren ook onze spin hoogwerker. Deze is slechts 80cm breed en 190cm hoog, dus deze kan door deuren om zo achter het huis te komen. De hoogwerker is 14 meter!

Deze wordt gebracht en gehaald in de regio (Alkmaar, Heerhugowaard, ’t Veld, Schagen, Bergen, Schoorl, Winkel etc.) voor slechts € 250,- per dag en € 950,- per week.
Goedkoper en sneller dan een stijger.

Glaswerk

Het leveren en plaatsen van glaswerk kunt u ook door ons laten doen! Wij van Schildersbedrijf Gerritsen nagenoeg alles leveren en op locatie monteren. Het vervangen van glaswerk vraagt om vakmanschap. 

Of het nu gaat om een winkelruit, een ruit op 3-hoog of een deurraampje met een motief. Wij plaatsen uw glaswerk vakkundig volgens de NEN-normen.