Over ons

Professioneel Schildersbedrijf

Ons verhaal

Familie bedrijf sinds 1989

In 1989 is Schilders bedrijf Gerritsen opgericht met ons schildersbedrijf in heerhugowaard. wij staan dus al geruime tijd klaar voor bedrijven en particulieren!

Kort daarop hebben wij onze 2e vestiging geopend in ’t veld! 

Onze werkzaamheden bestaat uit onderhoud van woningen en kantoren, bestand als nieuwbouw. zowel voor particulier als aannemers en gemeente instellingen.

Een veelzijdig inzetbaar onderhoudsbedrijf. Wij verstrekken ons werk met de bijbehorende wettelijke garantie periodes. Dit betekend 3 jaar op binnenwerk en 2 jaar op buitenschilderwerk.

Onze hoogwerker

Wij verhuren ook onze spin hoogwerker. Deze is slechts 80cm breed en 190cm hoog, dus deze kan door deuren om zo achter het huis te komen. De hoogwerker is 14 meter!

Deze wordt gebracht en gehaald in de regio (Alkmaar, Heerhugowaard, ’t Veld, Schagen, Bergen, Schoorl, Winkel etc.) voor slechts € 250,- per dag en € 950,- per week.
Goedkoper en sneller dan een stijger.

Wat zeggen onze klanten

Op afspraak zijn ze langs geweest om meerdere werkzaamheden uit te voeren. Offerte op maat gekregen, goede uitleg en een scherpe prijs! Op kort termijn waren al mn kozijnen top gedaan. Vriendelijk en profesioneel.

Erg tevreden, ziet er weer super strak uit! Zeker een aanrader!

Super bedankt mannen hele huis weer opgefrist door het mooie spuitwerk in de woonkamer. Geniet er nog elke dag van!

Ondanks de drukte was het toch mogelijk om een afspraak te maken en voor een zeer degelijke prijs zijn ze te werk gegaan! Erg netjes te werk gegaan, thanks!