Recent werk

Voor elke klus een gespecialiseerde schilder!

Buiten schilderwerk

Wie de buitenkant van de woning regelmatig onder handen neemt, beschermt de woning tegen weersinvloeden. Zowel in de zomer als in de winter staat uw woning bloot aan diverse weersomstandigheden, wat bijvoorbeeld zorgt voor een afnemende kwaliteit van de kozijnen.

Wij nemen graag uw schilder klussen uit de handen. Bel ons of vraag een gratis offerte aan.

Binnen schilderwerk

Het zijn werkzaamheden die we u graag uit handen nemen. In ons werk gaan we verder dan alleen het verven van een ruimte. Zo kunnen we voor u ook behangen, een trend die weer helemaal terug is. Behang is zeker geen ouderwets begrip en vele soorten pleister of andere structuren kunnen uw interieur verfraaien. 

Spuitwerk

De keuze voor spuitwerk is heel begrijpelijk: het gaat vele malen sneller in vergelijking met de traditionele verfwijze. Over het eindresultaat mag u tevreden zijn: er is sprake van een beter gedekte ondergrond. Daarnaast is de wand gladder, zonder vuil. Tot slot is het totaalwerk goedkoper, waardoor u kosten bespaart. 

Wat zeggen onze klanten

Op afspraak zijn ze langs geweest om te komen kijken bij mijn kozijnen. Offerte op maat gekregen, goede uitleg en een scherpe prijs! Op kort termijn waren al mn kozijnen top gedaan. Vriendelijk en profesioneel.

Erg tevreden, ziet er weer super strak uit! Zeker een aanrader!

Super bedankt mannen hele huis weer opgefrist door het mooie spuitwerk in de woonkamer. Geniet er nog elke dag van!

Ondanks de drukte was het toch mogelijk om een afspraak te maken en voor een zeer degelijke prijs zijn ze te werk gegaan! Erg netjes te werk gegaan, thanks!

reactie binnen 24 uur

Offerte aanvragen voor uw klus

Of bel:  0226 – 422 710

2 + 9 =